Airco service

Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden ontspannen en veilig blijven rijden. De interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes tegen, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft.

 

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren met de aircocheck. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

 

Airco check:

 

Wij raden u aan om uw airco één keer per jaar te laten checken. Na een controle op de werking van het systeem kunnen wij u direct informeren of er onderhoud nodig is of niet. Met de airco check voorkomt u onnodige kosten voor het bijvullen van de airco of ander onderhoud. Klik hier om direct een afspraak voor de aircocheck te maken.

 

Airco reinigen:

 

De verdamper van uw aircosysteem wordt gereinigd met een speciaal middel dat bacteriën en andere micro organismen doodt. De behandeling vertraagt bovendien de groei van nieuwe schimmels en bacteriën. Na deze schoonmaakbeurt behoren nare geurtjes tot het verleden. Klik hier om direct een afspraak voor de airco reiniging te maken.

 

Airco service:

 

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airconditioning beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Met de airco service word uw systeem weer volledig gevuld, gevacumeerd om vocht te verwijderen en op druk getest om lekken gelijk te kunnen constateren. Klik hier om direct een afspraak voor de airco service te maken.