APK keuring

Een betrouwbare apk-keuring in Onstwedde en Stadskanaal.

Voor uw APK kunt u altijd bij ons terecht.

 

Woont u in Onstwedde of omgeving en moet uw auto binnenkort gekeurd worden? Natuurlijk zoekt u een betrouwbaar adres voor de apk-keuring én de eventuele reparaties die daarbij komen kijken. Plan dan uw afspraak in bij Autotechniek Niemeijer, een RDW-erkende garage die uw keuring vaardig en snel verricht en de juiste adviezen geeft.

 

De apk-keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Bij de keuring controleren we de veiligheid van het voertuig en de uitstoot van uitlaatgassen. Daarnaast controleren we uitlaatsysteem, remmen, banden en de verlichting van uw auto. Autotechniek Niemeijer keurt alle personenwagen en busjes tot 3500 kg.

 

De apk staat los van eventueel onderhoud aan uw auto. Tijdens de keuring voeren wij dus geen andere werkzaamheden uit. Dit houdt de keuring helder. Soms blijkt uit de apk dat reparaties nodig zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen. U krijgt dan altijd vooraf onze prijsopgave. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo komt u dus niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

 

In Onstwedde en omgeving kunt u ook voor de apk-keuring op de service en klantgerichtheid van Autotechniek Niemeijer rekenen. Voorkom stress en maak uw afspraak ruim voor de vervaldatum. Wij raden aan om de apk te combineren met een onderhoudsbeurt: dat scheelt tijd en vaak ook kosten. Vraag gerust naar onze tarieven!