Auto reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij AutoCrew GP Car Tech twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

Alle kennis en apparatuur in huis

AutoCrew GP Car Tech is het juiste adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur van Bosch die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

 

De beste onderdelen

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen: onderdelen van Bosch. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt onder andere ruitenwissers, bougies en remonderdelen. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij AutoCrew GP Car Tech.

 

Kosten van reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Vooraf een inzicht in de kosten voor onderhoud en reparatie? Klik hier voor een online prijsopgave of maak direct een afspraak.